Compania

Fondată în 1993, FILER Impex s-a specializat în vânzarea și execuția de montare a ușilor din domeniul rezidențial și industrial, clădirilor de birouri de clasa A și a halelor de producție, precum și în implementarea soluțiilor de BMS (Building Management System).

FILER Impex vă oferă un sistem întreg de soluții care au ca scop simplificarea procesului de management al clădirii, siguranță și confort.

Mai jos puțeti vedea imagini din fabrica Porta KMI România, producătorul ușilor distribuite de Filer Impex.

Porta doors 1 Porta doors 2 Porta doors 3 Porta doors 4
Clasificarea finisajelor

Clasificarea finisajelor

 • Economic
  Vopsea pe bază de apă clasa economică reprezintă o îmbinare ideală a calității și a prețului.
 • Standard
  Vopsea acrilică pentru interior clasa generală Porta asigură posibilitatea unei utilizări pe termen lung în gospodăriile individuale.
 • Standard plus
  Finisaj Portadecor / Minimax clasa Standard Plus se caracterizează prin parametri specifici de frecare și rezistență la umiditate.
 • Premium
  Finisaj Portadur, furnir natural standard, furnir natural select, PVC vopsea pe bază de poliester, vopsea acrilică pentru exterior, fiind recomandată în blocuri de locuințe și birouri.
 • Profesional
  Finisaj CPL, vopsea pe bază de poliester clasa care combină funcționalitatea și eleganța acolo unde ușile sunt expuse direct acțiunii factorilor externi. Se recomandă în hoteluri, clădiri publice și birouri.
 • Extrem
  Finisaje: HPL, oțel inoxidabil, clasă care, datorită parametrilor tehnici, oferă protecția impusă de factorii externi; este recomandată utilizarea în spații cu trafic intens.